DR. FEELGOOD: Original Album Series


Version 1
  1. Sneakin´ Suspicion
  2. Paradise
  3. Nothin'' Shakin´ (But The Leaves On The Trees)
  4. Time And The Devil
  5. Lights Out
  6. Lucky Seven
  7. All My Love
  8. You´ll Be Mine
  9. Walking On The Edge
  10. Hey Mama, Keep Your Big Mouth Shut
  11. Ninety-Nine And A Half (Won´t Do)
  12. She´s A Windup
  13. I Thought I Had It Made
  14. I Don´t Wanna Know
  15. That´s It, I Quit
  16. As Long As The Price Is Right
  17. Hi-Rise
  18. My Buddy Buddy Friends
  19. Baby Jane
  20. The Blues Had A Baby And They Named It Rock ´N´ Roll (#2)
  21. Looking Back
  22. 60 Minutes Of Your Love
  23. Java Blue
  24. Feels Good
  25. Put Him Out Of Your Mind
  26. Bend Your Ear
  27. Hong Kong Money
  28. Keeka Smeeka
  29. Shotgun
  30. Pretty Face
  31. Riding On The L & N
  32. Drop Everything And Run
  33. Jumping From Love To Love
  34. Going Some Place Else
  35. Best In The World
  36. Punch Drunk
  37. King For A Day
  38. Violent Love
  39. No Mo Do Yakamo
  40. Love Hound
  41. Who´s Winning
  42. Coming To You
  43. Drives Me Wild
  44. Case Of The Shakes
  45. Drives Me Wild
  46. Java Blue
  47. Jumping From Love To Love
  48. Pretty Face
  49. No Mo Do Yakamo
  50. Love Hound
  51. Best In The World
  52. Who´s Winning
  53. Riding On The L & N
  54. Case Of The Shakes
  55. Shotgun Blues
  56. Goodnight Vienna

Andra titlar av DR. FEELGOOD

DR. FEELGOOD:Malpractice DR. FEELGOOD:Stupidity DR. FEELGOOD:Down By The Jetty DR. FEELGOOD:Be Seeing You DR. FEELGOOD:Singles: The U.A. Years DR. FEELGOOD:Private Practice DR. FEELGOOD:Sneakin' Suspicion DR. FEELGOOD:A case of the shakes DR. FEELGOOD:As Long As The Price Is Right DR. FEELGOOD:Let it roll

Alla titlar med DR. FEELGOOD

Köp på

amazon.comreklam  |  amazon.co.ukreklam  |  cdon.com




Dessa 1 medlemmar har "Original Album Series" i sin samling:

Lägg i min önskelista




Inga etiketter






5cd (1)