Helen Ward: The Queen Of Big Band Swing: A Centenary Tribute


Version 1
  1. The Dixieland Band
  2. Blue Moon
  3. I Was Lucky
  4. Night Wind
  5. Between The Devil And The Deep Blue Sea
  6. Eeny Meeny Miney Mo
  7. It''s Been So Long
  8. Goody, Goody!
  9. Mutiny In The Parlour
  10. I''m Gonna Clap My Hands
  11. You Can''t Pull The Wool Over My Eyes
  12. The Glory Of Love
  13. Sing Me A Swing Song
  14. These Foolish Things
  15. There''s A Small Hotel
  16. You Turned The Tables On Me
  17. You Came To My Rescue
  18. Here''s Love In Your Eye
  19. Smoke Dreams
  20. There''s A Lull In My Life
  21. It''s Swell Of You
  22. Feelin'' High And Happy
  23. Day In, Day Out
  24. I Cover The Waterfront
  25. I''ve Got A Crush On You
  26. Embraceable You
  27. Don''t Cry, Baby

Andra titlar av Helen Ward

Helen Ward:The Queen of Big Band Swing

Alla titlar med Helen Ward

Köp på

amazon.comreklam  |  amazon.co.ukreklam  |  cdon.com




Dessa 1 medlemmar har "The Queen Of Big Band Swing: A Centenary Tribute" i sin samling:

Lägg i min önskelista




Inga etiketter


Nimbus Records


cd (1)